flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Тростянецькому районному суді

21 жовтня 2011, 15:25

 

21 жовтня 2011 року  вчителі та учні 9 класів Летківської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів мали можливість ознайомитися з роботою Тростянецького районного суду. Такий захід здійснювався у межах проведення "Дня відкритих дверей" з метою підвищення правової освіти громадян та їхньої довіри до судової системи.
З привітальним словом виступив голова суду Капуш Сергій Іванович. Він розповів, що запросив учнів аби ті побачили, як працюють судді та працівники апарату Тростянецького районного суду, побачили рух справ у суді, професію юриста, яку б могли для себе обрати в майбутньому. Про судову систему та про організацію роботи суду розповіла керівник апарату суду Куцак Таїсія Петрівна. Заступник керівника апарату суду Марчук Світлана Олексіївна ознайомила школярів з Правами дітей у суді та правилами поведінки у суді. Помічник судді Корнієнко Олександр Миколайович провів лекцію на тему « Юридична відповідальність».
Учні відвідали зали судових засідань, кабінети помічників суддів, секретарів судових засідань, канцелярію суду, де змогли сфотографуватися.
У всіх учасників цього заходу, від цієї зустрічі, залишилися багато вражень та позитивних емоцій. 
 
Керівник апарату суду Таїса Куцак