flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наявна вакантна посада державної служби – головний спеціаліст (з інформаційних технологій)

09 травня 2023, 10:30

         У Тростянецькому районному суді Вінницької області наявна  вакантна посада державної служби категорії «В» - головного спеціаліста (з інформаційних технологій)

     Призначення на посади державної служби у період дії воєнного стану відбувається за спрощеною процедурою, без конкурсного відбору на підставі поданої заявизаповненої особової картки встановленого зразка,  та  документів, що підтверджують наявність освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

   Вимоги:

  1. Вища, ступінь вищої освіти не нижче бакалавра або молодшого бакалавра, відповідного професійного спрямування («Інформаційні системи та технології», «Комп’ютерні науки» тощо).
  2. Вільне володіння державною мовою.
  3. Досвід роботи – не обов’язковий.

Подання декларації та документу про підтвердження рівня володіння  державною мовою, а також проведення спеціальної перевірки, передбаченої законами України «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади», відтерміновано до припинення чи скасування воєнного стану

Обов’язки:

  1. Встановлення, обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.
  2. Забезпечення технічної підтримки програм та систем звукозапису.
  3. Адміністрування локальної комп’ютерної мережі та автоматизованої системи документообігу суду
  4. Моніторинг дотримання правил експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп’ютерної мережі.

    Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом.

    Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу inbox@tr.vn.court.gov.ua або особисто до Тростянецького районного суду Вінницької області за адресою вул. Соборна, 21, смт. Тростянець Вінницького району Вінницької області до 22 травня 2023 року.

 

    Контактна особа – керівник апарату суду Таїсія Куцак  – (04343) 2 22 64.