flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виробнича практика добігає до завершення. Чи вдалося досягти мети?

25 травня 2022, 13:35

      Тростянецький районний суд Вінницької області більше, ніж на місяць став базою для практики для студентки третього курсу Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Сніжани Шпирко.

      Практика для здобувачів вищої освіти є одним із пріоритетних напрямків комунікаційної діяльності суду. Метою виробничої практики є: поглиблення, узагальнення та закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти в процесі вивчення дисциплін професійної підготовки; виховання у здобувачів вищої освіти потреби поповнювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності; набуття практичних навичок, адаптація їх до майбутньої роботи за спеціальністю; збір практичних та статистичних матеріалів для виконання курсових та інших наукових робіт; формування у здобувачів вищої освіти професійних умінь і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності в реальних умовах, а також набуття й удосконалення компетентностей, визначених відповідною освітньою програмою.

         Практика для студентів-правників є невід’ємною частиною процесу підготовки фахівців у закладі вищої освіти та передбачає отримання здобувачами вищої освіти достатнього обсягу практичних знань і навичок роботи.

         Сподіваємося, що ми досягли поставленої мети, і досвід у суді сприятиме молодому правнику визначитись із професійною долею та з власної точки зору сформувати враження про судову систему в Україні.