flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення комунікаційного заходу «День відкритих дверей суду»

13 квітня 2018, 13:00

 

 

 

Проведення комунікаційного заходу «День відкритих дверей суду»

 

Відповідно до Плану роботи Тростянецького районного суду Вінницької області на 2018  рік,  19 квітня   2018 року в приміщенні суду  відбудеться  комунікаційний захід «День відкритих дверей суду».

Цього разу суд відвідають учні 9 класу НВК "Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1-гімназія".  Ініціатором даної зустрічі виступила директор школи Пужайло Валентина Іванівна.

Метою заходу є  підвищення загального рівня правової культури учнів, формування у них поваги до права, підвищення рівня обізнаності зі специфікою, особливостям і змістом діяльності судових органів, а також побудови діалогу між судовою владою та суспільством.

Програма проведення заходу «День відкритих дверей суду» включатиме в себе ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду. Крім того, працівники апарату суду підготують для учнів доповіді на актуальні та цікаві теми.

Орієнтовний час початку проведення заходу 14 год. 00 хв.

З метою уникнення організаційних непорозумінь та забезпечення можливості прийняти участь в вказаному вище заході всіх бажаючих (представників ЗМІ, громадських організацій), просимо до 17-00 год. 16 квітня 2018 року зареєструватись по телефону (04343) 2-22-64.