flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

План навчання з працівниками Тростянецького районного суду

01 травня 2012, 14:09
1. Вивчення інструкції про порядок передання до архіву місцевого та апеляційного суду, зберігання в ньому, відбору та передання до державних архівних установ та архівних відділів міських рад судових справ та управлінської документації суду затвердженої наказом ДСА України від 15 грудня 2011 року №168 та Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію, що є власністю держави, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року № 1893.
2. Порядок видачі справ для ознайомлення (Інструкція з діловодства в місцевому загальному суді).
3. Порядок формування судових справ; реєстрація та облік судових справ та матеріалів;  (Інструкція з діловодства в місцевому загальному суді).
4. Організація роботи з систематизації та кодифікації законодавчих та інших нормативно-правових актів, судової практики і статей із журналів правового спрямування.
5. Порядок заповнення ОСК в КП ДЗС (Інструкція з діловодства в місцевому загальному суді, Положення про автоматизовану систему документообігу).
6. Судові рішення. Звернення рішення до виконання та вирішення питань, пов`язаних  з виконанням судових рішень. Виконавчі документи. Контроль за виконанням судових рішень.
7. Формування статистичних звітів за перше півріччя 2012 рік (Інструкція щодо подання і заповнення форм звітності про розгляд апеляційними та місцевими судами судових справ і матеріалів.
8. Вивчення нових Законів та інших нормативно-правових актів, змін до діючого законодавства, які наберуть чинності у першому півріччі 2012 року.
 

Заступник керівника апарату                                                С.О. Марчук