flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення для Межинського Олексія Сергійовича

01 квітня 2019, 13:11

Дата документа: 01.04.2019

 

 

147/255/19  Повідомлення для Межинського Олексія Сергійовича

Повідомлення про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі за позовом  Шихунець Антоніни Василівни до Межинського Олексія Сергійовича про розірвання шлюбу

№ 147/255/19 (провадження № 2/147/365/19)

      Тростянецький районний суд Вінницької області повідомляє Межинського Олексія Сергійовича, остання відома адреса проживання якого знаходиться на території, що тимчасово не підконтрольна українській владі (Луганська область, м. Краснодон (Сорокіно), вул. Єременко,6а), як відповідача у справі про те, що ухвалою Тростянецького районного суду Вінницької області від 26 березня 2018 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі за позовом  Шихунець Антоніни Василівни до Межинського Олексія Сергійовича про розірвання шлюбу.

Прийнято рішення розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначено підготовче засідання на 04 червня 2019 року о 09-00 год. в приміщенні Тростянецького районного суду Вінницької  області (смт. Тростянець, вул. Соборна, 21).

        

Суддя Дудіков А.В.

 З ухвалою Межинський Олексій Сергійович може  ознайомитись в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України – https://tr.vn.court.gov.ua/sud0225/.

З моменту розміщення даної інформації Межинський Олексій Сергійович вважається таким, що отримав копію вказаного судового рішення відповідно до ч. 2 ст.1-1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції».

Помічник судді

Тростянецького районного суду

Вінницької області                                                               М.В. Бодачевська