flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання (на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку).

22 січня 2024, 08:21

 У Тростянецькому районному суді Вінницької області наявна тимчасово вакантна посада державної служби категорії «В» - секретар судового засідання (на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку).

    Призначення на посади державної служби у період дії воєнного стану відбувається за спрощеною процедурою, без конкурсного відбору на підставі поданої заявизаповненої особової картки встановленого зразка,  та  документів, що підтверджують наявність освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

 Вимоги:

  1. Вища, ступінь вищої освіти не нижче бакалавра або молодшого бакалавра, відповідного професійного спрямування («Правознавство»).
  2. Вільне володіння державною мовою.
  3. Досвід роботи – не обов’язковий.

 

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом.

    Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу inbox@tr.vn.court.gov.ua або особисто до Тростянецького районного суду Вінницької області за адресою вул. Соборна, 21, смт. Тростянець Вінницького району Вінницької області .

 

    Контактна особа – керівник апарату суду Таїсія Куцак  – (043) 432 22 64